Kastamonu 14°C
Yağmurlu
Kastamonu
14°C
Yağmurlu
Pts 16°C
Sal 21°C
Çar 23°C
Per 22°C
Vergi Dairesi taşınacak
Kastamonu Defterdarı İhsan Mintaş, ziyaretlerde bulunmak için geldiği ilçemizde Kaymakamlık, Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesi’ni ziyaret etti.
Vergi Dairesi Müdür Vekili Hasan Demirci ve Müdür Yardımcısı Alaattin Çal ile birlikte Vergi Dairesinin yeni yerine taşınması ile ilgili olumlu görüşmeler yapıldı. Mevcut binanın eski ve depreme dayanıksız olması gibi nedenlerle Vergi dairesinin en kısa zamanda taşınması için gerekli resmi işlemlerin başlatılmasına karar verildi.
Defterdar Mintaş, Tosya ziyaretleri sırasında SSMMMO Kastamonu Yönetim Kurulu üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Müjdat Güney’i de ziyaret etti. Müjdat Güney ziyaretleri için Defterdar İhsan Mintaş’a teşekkür ederek ilçemizden uğurladı.