Kaymakam Deniz Pişkin, Tosya İlkokulunda öğrenci ve velilerle birlikte kitap okudu

Kaymakam Pişkin, Tosya İlkokulunda okul idaresince başlatılan veli katılımlı kitap okuma saatine katılarak öğrenci ve velilerle birlikte kitap okudu....

Haber albümü için resme tıklayın

Kaymakam Pişkin, Tosya İlkokulunda okul idaresince başlatılan veli katılımlı kitap okuma saatine katılarak öğrenci ve velilerle birlikte kitap okudu.

Kaymakam Deniz Pişkin tarafından 2 yıl önce ilçe genelinde “Okuyan Bir Tosya Hayalim Var” adıyla başlatılan kitap okuma kampanyasında proje her geçen gün genişliyor. Daha önce sadece okullarda öğrencilerle başlayan okuma kampanyası, halka açık toplu mekanlarda, park ve bahçelerde devam etmişti.

Geçtiğimiz gün de Kaymakam Pişkin, Tosya İlkokulunda okul idaresince başlatılan veli katılımlı kitap okuma saatine katılarak öğrenci ve velilerle birlikte kitap okudu.

Kampanyanın her geçen gün gelişmesi ve yaygınlaşmasından fevkalade mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Pişkin, açıklamasında; “Kitapsız Öğrenci, Kütüphanesiz Okul Kalmasın” kampanyamız kapsamında da hayırseverlerimizin bağışlarıyla temin ettiğimiz 200 adet kitabı da okul kütüphanemize hediye ettik” dedi.

27 Mar 2019 - 17:25 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber37 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber37 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber37 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber37 değil haberi geçen ajanstır.


Anket Tosya’nın en önemli sorunu nelerdir?
Tüm anketler