Kaymakamlık Kupası yarın akşam sahibini buluyor
Kurumlar arasında yaklaşık 2 aydır devam eden Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası’nda Kaymakamlık Kupası yarın akşam sahibini buluyor.
Dün akşam yarı final maçında Yavuz Sultan Selim Okulu’nu 3-1 ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’da Şehit Murat Çökmez’i aynı skorla 3-1 yenerek finale yükselen Marangozlar Odası ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu yarın akşam final maçında karşı karşıya gelecek.
Yarın akşam saat 18:00 de 3 lük 4 lük maçı Yavuz sultan Selim ile Şehit Murat Çökmez arasında gerçekleşecek. Final maçı Marangozlar Odası ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu arasında saat 20:00’de Mehmet Erkaragülle Spor Salonunda başlayacak final maçında yenen takım Kaymakamlık Kupası Kaymakam Suat Hatam’ın elinden alarak şampiyonluğunu ilan edecek.
Zorlu maçlarla finale kadar gelen her iki takımı da tebrik ediyor, zorlu final maçında başarılar dilerken, tüm sporseverleri bu maçı izlemeye davet ediyoruz.
>>M. Onur DEMİR