Tosya’da trafik denetimleri sıklaşıyor!
Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler zaman zaman yaptığı trafik uygulamalarına devam ediyor. Önceki ay motosiklet sürücüleri üzerinde yoğun denetimler yapan ekipler; kasksız ve abart egzoz takarak çevreye zarar veren sürücülere ceza-i işlem uygulamıştı.
Dün Namık Kemal Ortaokulu önünde bir uygulama yapan ekipler yine kurallara uygun olmadan motosiklet kullanan sürücüler ile emniyet kemeri uygulaması yaptı.
Saat 16.00’da başlayan uygulamada durdurulan sürücülerin kimlik kontrolleri yapılırken eksik evrağı bulunan ve kasksız, abart egzoz takan motosiklet sürücülerine de ceza-i işlem uygulandı. Konuyla ilgili aldığımız bilgilere göre ilerleyen günlerde de yine kurallara uymayan motosiklet sürücüleri ve emniyet kemeri takmadan seyahat eden sürücüler üzerinde uygulamaların devam edeceği öğrenildi.
>> Emre ÇİLOĞLU