Tosyaspor, Çatalzeytin’i Sabri ile geçti 3-1
Kastamonu 1. Amatör Küme’de geçen sezonun şampiyonu Tosyaspor, bugün İzzet Aksalur Stadı’nda konuk ettiği Çatalzeytinspor’u 3-1’lik galibiyetle geçerek ilk yarıyı 12 puanla kapattı.
Tosyaspor, saat 13:30’da başlayan karşılaşmada henüz başında yediği talihsiz golle 1-0 yenik duruma düştü. Ancak konuk takımın sevinci beş dakika sürdü. 9. dakikada gelişen bir Tosyaspor atağında ceza sahasına girdi ve kaleciyi de geçerek beraberlik golünü attı 1-1.
17. dakikada yine Tosyaspor’un orta sahadan kullanılan serbeşt vuruşta topu çok iyi takip edip güzel yükselen Sabri takımın ve kendisinin ikinci golünü kaydetti 2-1.
Çatalzeytinspor’u kendi alanına hapseden Tosyaspor’un peş peşe atakları konuk takımı bunalttı. Nitekim maçın 30. dakikasında ceza sahası içerisinde yine topla buluşan günün ve maçın adamı Sabri Okumuş, hat trick yapan golünü attı.
Tosyaspor 3 puana ilk yarıda attığı 3 golle ulaşırken ligin ilk yarısını da 12 puanla kapatttı.
>>M. Onur DEMİR